Când vrei să impresionezi cu orice preț şi arunci în joc toate nimicurile, pui pe masă cursuri de două zile făcute în urmă cu 20 de ani sau “diplome” din locuri în care mulţi alţii s-ar ruşina să fie văzuţi. Măcar dacă nu le-ai pune în CV, recrutorul ar putea crede că ai făcut şi nişte cursuri mai serioase, dar nu le-ai menţionat. Dar aşa, dacă listezi toate mărunţişurile, îi semnalezi foarte clar nivelul MAXIM la care ai ajuns. Sigur, vorbesc despre aspiranţii la posturile de top management, pentru că ei se fac de râs cu astfel de CV-uri. (George Butunoiu)
NB: TOATE numele care pot fi zărite în imaginile cu CV-uri sau alte documente din filme, numele de companii, de locuri, adrese, telefoane etc. sunt fie schimbate cu totul, fie acoperite, înceţoşate sau ascunse cu orice altă metodă pe care am avut-o la îndemână pentru a nu putea face legătura cu posesorul real al datelor respective, oricât v-aţi strădui…
NB1: În serialul nostru vorbim despre recrutările pentru poziţiile de top şi middle management, unde nu am văzut nicio diferenţă de fond de la un specialist în HR la altul, sau de la un decident (angajator) la altul, după cum am tot spus. La recrutările pentru poziţiile mai joase pot apărea diferenţe şi particularităţi semnificative de la un angajator la altul, poate chiar de fond, aşa că acele cazuri trebuie privite cu rezerva cuvenită.
Un video făcut de către prietenii mei de la Media Story. Serialul video integral este publicat pe YouTube pe un canal cu numele meu (George Butunoiu) şi este un proiect finanţat în întregime de către cei cărora le mulţumesc din nou acum, Alliance Healthcare România!